ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ 2018

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες των Χανίων που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 30 Μάη και να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί στην Εφορία (ΔΟΥ) Χανίων.

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την ίδια αδιέξοδη και ανάλγητη πολιτική «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ακολουθεί μια αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία εντείνει την ανεργία, την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και έχει προχωρήσει ξεδιάντροπα σε πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας των θυμάτων της κρίσης. Όσο αυτή η πολιτική συνεχίζεται, η απάντηση των εργαζομένων θα δίνεται στους δρόμους και στον αγώνα.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την επαναφορά των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης. Χωρίς λουκέτα και στρατιές ανέργων!

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ στις 10:00 π.μ. στην  ΕΦΟΡΙΑ (ΔΟΥ) ΧΑΝΙΩΝ

 

                                                              Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΧ

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου - Απεργία 30-5-2018.docx)Δελτίο Τύπου - Απεργία 30-5-2018.docx 22 kB