24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

 

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων καλεί όλους τους εργαζόµενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του Νομού μας, να συμμετέχουν  στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΣΕ την Τετάρτη 28 Νοεµβρίου και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

 Απέναντι στην αδιέξοδη και ανάλγητη Κυβερνητική πολιτική που βαθαίνει ακόµη περισσότερο τις οικονοµικές και κοινωνικές ανισότητες, οι εργαζόμενοι των Χανίων απαντούν για ακόµη µία φορά αγωνιστικά.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ∆ΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

 

ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝ∆ΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

 

  Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

      Η σημερινή κυβέρνηση πρόκειται να ψηφίσει έναν ακόμη άδικο προϋπολογισμό, στοχοποιώντας τους εργαζόμενους και τη λαϊκή οικογένεια. Μετά από τις εντολές της τρόικα, των μνημονίων, τον νόμο Κατρούγκαλου και άλλα δυσβάσταχτα μέτρα που λήφθηκαν......

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου-Απεργία 28-11-2018.docx)Δελτίο Τύπου-Απεργία 28-11-2018.docx 28 kB