ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα 15-09-2020 ο προέδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Μανωλικάκης Ιωάννης και ο  Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντουδάκης Διονύσιος με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ Αρβανιτοζήση Δημήτριο και τον πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας κ. Χαραλαμπάκη Εμμανουήλ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, όπου συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ και αναδείχτηκε το πρόβλημα του ξεσπιτώματος συναδέλφων από τις Περιφέρειες και τη μετάθεσή τους στην Περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα άδικη κίνηση της κορυφαίας εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία θεωρούμε ότι θα επανεξετάσει το θέμα.

Ο πρόεδρος κ. Μανωλικάκης δεσμεύτηκε ότι το Εργατικό Κέντρο Χανίων θα κάνει κάθε δυνατή παρέμβαση για να μην γίνει αυτό και θα είναι αρωγός στους αγώνες των εργαζομένων.

Τέλος, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον Ν. Χανίων και ειδικά οι εποχικοί, αφού  ύστερα από τις τελευταίες  εξαγγελίες του πρωθυπουργού μένουν πάρα πολλοί από αυτούς χωρίς κανένα εισόδημα τον χειμώνα.   

 

               

                      Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων