Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων, καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική προσαγωγή τριών συναδέλφων που νόμιμα προέβησαν σε μία συμβολικού χαρακτήρα διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου με ένα πανό που έγραφε μόνο τη λέξη «ΠΕΙΝΑΜΕ».

            Οι τρεις συνάδελφοι, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επισιτισμού -Τουρισμού Γ. Χότζογλου και Π. Κούκος αντίστοιχα  και ο Γραμματέας του ΕΚΑ  Κ. Κουλούρης κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν.

Μην τυχόν και διαταράξουν την νιρβάνα του Μαξίμου!!!

Οι συνάδελφοι στάθηκαν απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, σήκωσαν ένα πανό και ενημέρωσαν την αστυνομία ότι θα παραμείνουν στο χώρο μόνο 10 λεπτά, ενώ θα μπορούσαν να έχουν εξαγγείλει κινητοποίηση και να κατεβάσουν στο δρόμο χιλιάδες εποχικά εργαζόμενους που πραγματικά πεινάνε, αφού έχουν να εργαστούν σχεδόν ένα χρόνο.

          Παρόλο που οι συνάδελφοι τηρούσαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είχαν άδεια μετακίνησης ως εκλεγμένα μέλη ΔΣ οργάνωσης, όπως ο νόμος προβλέπει, η ελληνική αστυνομία με εντολή της σημερινής κυβέρνησης προέβη στην προσαγωγή τους.

            Μάλλον παίζει ρόλο ο τόπος για να χαρακτηριστεί μία μετακίνηση άσκοπη ή παράνομη!!!   

Συλλήψεις και καταστολή είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο..... 

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου - Καταγγελία.docx)Δελτίο Τύπου - Καταγγελία.docx 26 kB