Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί!!!

Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή!!!

Με βάσει τις εξελίξεις, χθες συγκαλέστηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε η προκήρυξη της απεργίας την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νομού σε  απεργιακή κινητοποίηση τη Τετάρτη 10:00π.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς. Να δώσουμε την μάχη της απεργιακής κινητοποίησης για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, για εμάς και για τα παιδιά μας!

Καλούμε όλα τα σωματεία τις επόμενες ώρες με μαζικές διαδικασίες και με όλους τους τρόπους να ενημερώσουν κάθε συνάδελφο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε γειτονιά. Ότι έγινε στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει τη σφραγίδα όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων που ιδιωτικοποίησαν τα τρένα της χώρας μας. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και όλων των κυβερνήσεων που άφησαν τον σιδηρόδρομο με τεράστιες ελλείψεις και κενά στην ασφάλεια των δρομολογίων και των ανθρώπινων ζωών. Οι ευθύνες δεν παραγράφονται με την παραίτηση ενός υπουργού, δεν κρύβονται πίσω από κροκοδείλια δάκρυα και διαγγέλματα.

Όλα αυτά τα έχουμε ξανακούσει μετά από άλλα μεγάλα εγκλήματα, στη Μάνδρα.....