Συναδέλφισσες-οι,

 

Το κύμα ακρίβειας σαρώνει όλα τα εισοδήματα και εξανεμίζει την αγοραστική δύναμη όλων μας.

Τα καθημερινά βιώματα των νοικοκυριών από τα super market και τις λαϊκές αγορές είναι αδιάψευστος μάρτυρας της συρρίκνωσης του βιοτικού μας επιπέδου και του ράλι των τιμών.

Βρισκόμαστε σε μία σημαντική στιγμή μια στιγμή που απαιτεί δράσεις, απαιτεί ενότητα.

Η πανελλαδική Γενική απεργία στις 17 Απριλίου που αποφασίστηκε ομόφωνα από το γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ, είναι η ευκαιρία μας να σταθούμε ενωμένοι να σηκώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε τη δική μας δικαιοσύνη.

Μία πανελλαδική απεργία συνάδελφοι, οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε ότι δεν είναι απλά μία ημέρα χωρίς εργασία. Είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης μας και της αποφασιστικότητάς μας να μην ανεχόμαστε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, να μην ανεχόμαστε την υπονόμευση του βιοτικού μας επιπέδου. Καθένας από εμάς έχει τη δύναμη να κάνει διαφορά. Με την ενότητα μας συνάδελφοι και συναδέλφισσες μπορούμε να επηρεάσουμε την κοινωνία, να αλλάξουμε πολιτικές, να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά μας.

Όσους ελέγχους και να διατυμπανίζει η κυβέρνηση ότι πραγματοποιεί, όσα πρόστιμα και να ισχυρίζεται ότι επιβάλει, όσα market pass και αν μοιράσει,  όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει με τα καλάθια του νοικοκυριού  και τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος  ότι καταφέρνει να μειώσει τις τιμές, διαψεύδεται καθημερινά.

Τα νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν...

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου - Απεργία 17-4-2024.docx)Δελτίο Τύπου - Απεργία 17-4-2024.docx 43 kB