ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης, του νομού μας.

Σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών στην χώρα μας και την καταστροφή του δασικού μας πλούτου, τις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών μας, το Εργατ/κό Κέντρο εκφράζει την συμπαράστασή του και είναι δίπλα στους συναδέλφους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα (Π.Σ.). συμβασιούχους, πενταετείς, τριετείς, και μόνιμους πυροσβέστες.

Μέσω ασυρμάτου ο κύριος πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την αυτοθυσία τους και τον ηρωισμό τους. Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης το ευχαριστώ δεν αρκεί να το λες αλλά και να το εννοείς.

Εδώ και τόσα χρόνια η Ομοσπονδία ΠΟΠΥΣΥΠ, με προτάσεις, σε συζητήσεις με υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης, σας έχει αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι πυροσβέστες, σας έχει προτείνει λύσεις χωρίς κόστος, αλλά εσείς κωφεύετε με συνέπεια το κόστος να είναι μεγάλο για τον έλληνα πολίτη.

Ακούστε επιτέλους και τους εκπρόσωπους των εργαζομένων, την ομοσπονδία ΠΟΠΥΣΥΠ που τόσα χρόνια προσπαθεί με αγώνες, με συζητήσεις, με προτάσεις, που όλοι σας θεωρείτε σωστές και δίκαιες αλλά ως εκεί. Νεν μεν αλλά.

 

Επιτέλους κύριοι της κυβέρνησης, οργανωθείτε, συντονιστείτε και δώστε λύση στα προβλήματα........

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου - Πυροσβέστες.docx)Δελτίο Τύπου - Πυροσβέστες.docx 24 kB
Δες ΠερισσότεραΔελτία Τύπου