ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25.01.2018

 

Το νέο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της ΕΕΚΕ

 

Ανανεωμένο ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

 

 

Σας ενημερώνουμε πως στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων μπορείτε να απευθυνθείτε για να λάβετε συμβουλές και να διεκπεραιώσετε ζητήματα όπως:

 

  • Τον διακανονισμό των οφειλών σας με τις Τράπεζες
  • Την ένταξή σας στις διατάξεις του Ν.3869/2010 για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά
  • Την ανακοπή Πλειστηριασμών
  • Την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών
  • Καταναλωτικές Καταγγελίες

 

 

Το τοπικό παράρτημα Χανιών της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, διαθέτει δίκτυο Νομικών και Οικονομικών Συμβούλων σε όλη την χώρα προκειμένου να συνδράμει το καταναλωτικό κοινό ανά την επικράτεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις συναλλαγές του με τους προμηθευτές όλων των κλάδων και ιδίως στη σημερινή συγκυρία της εμμένουσας οικονομικής κρίσης με τις Τράπεζες, τις οφειλές στο ελληνικό δημόσιο, στη ΔΕΗ, στα ασφαλιστικά ταμεία και οπουδήποτε αλλού.

 

 

Σημειώνεται δε ότι η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων δικηγόρων πανελλαδικά έχει επιτύχει την ένταξη εκατοντάδων νοικοκυριών στο νόμο 3869/2010 (Ν. Κατσέλη), τη διάσωση ακίνητης περιουσίας και την αποτελεσματική ρύθμιση των χρεών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παροχή νομικής και οικονομικής συμβουλής το καταναλωτικό κοινό των Χανίων δύναται να απευθύνεται στα τηλέφωνα και στη διεύθυνση του Εργατικού Κέντρου όπου στεγάζονται τα γραφεία του παραρτήματος της ΕΕΚΕ στα Χανιά..... 

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (ΔΤ ΧΑΝΙΩΝ.doc)ΔΤ ΧΑΝΙΩΝ.doc 755 kB
Δες ΠερισσότεραΔελτία Τύπου