ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα Απολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Χανίων

 

Την Πέμπτη 24-3-2022 ολοκληρώθηκε το Απολογιστικό Συνέδριο του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Χανίων κατά το οποίο υπερψηφίστηκαν (με ποσοστό 75%)  τόσο ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός των ετών 2020-21, όσο και ο οικονομικός προϋπολογισμός και το πρόγραμμα δράσης για το 2022. Συγκεκριμένα:

Ψήφισαν 140, Λευκά 2

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΩΝ 20-21               ΝΑΙ  105                    ΟΧΙ 33

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ  ΕΤΟΥΣ 2022                            ΝΑΙ  105                    ΟΧΙ 33

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΕΤΩΝ 20-21            ΝΑΙ  105                    ΟΧΙ 33

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2022      ΝΑΙ  105                    ΟΧΙ 33

 

Για πρώτη φορά είχε δοθεί η δυνατότητα της διαδικτυακής παρακολούθησης του συνεδρίου μας για όσους συνάδελφους δεν μπορούσαν να παραβρεθούν, καθώς και η δυνατότητα αυτοί να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.

Στο Συνέδριο κατατέθηκε ψήφισμα από το Σωματείο Οικοδόμων Ν. Χανίων που καταδίκαζε τόσο την απαράδεκτη εισβολή των 4 Αμερικανατοϊκών μελών του αεροπλανοφόρου Τρούμαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια με την οικογένειά της, όσο και για την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Το παραπάνω ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα.

Επίσης η διοίκηση του ΕΚΧ όπως και είχε ενημερώσει τους Συνέδρους, συναντήθηκε με φορείς των Χανίων και αποφασίστηκε η απεργιακή συγκέντρωση της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στις 6-4-2022, να πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στις 10.00 το πρωί.     

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους – συνέδρους, οι οποίοι και συμμετείχαν στο συνέδριό μας. Παρά του ότι κάποιοι απουσίαζαν λόγο πανδημίας, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία…

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

      Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων