ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης καταγγέλλουν και καταδικάζουν τις ωμές και απροκάλυπτες ενέργειες στελεχών του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ του απερχόμενου Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ συνάδελφου Βαγγέλη Μουτάφη.

Προειδοποιούμε τους κατ΄ επάγγελμα τραμπούκους ότι δεν απειλούμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Οι τυχόν απειλές από τη μειοψηφία των συνδικαλιστών του ΚΚΕ-ΔΑΣ δεν μας πτοούν. Απεναντίας μας συσπειρώνουν και μας ενδυναμώνουν.

Οι αποφάσεις, οι εξαγγελίες και η οργάνωση των απεργιακών κινητοποιήσεων γίνονται από τους εργαζομένους και τα Συνδικάτα και όχι από τον Ριζοσπάστη και τον Περισσό.

Η έλλειψη του Τριτοβάθμιου Οργάνου (διορισμένη διοίκηση), λόγω της βίαιης διακοπής του Συνεδρίου από τους Συνδικαλιστές-Οπαδούς του ΚΚΕ, μπορεί να έχει δημιουργήσει ένα κενό οργάνωσης, ωστόσο τόσο τα Εργατικά Κέντρα (τα οποία ξεπερνούν τα 80), μεταξύ των οποίων και τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης, όσο και το σύνολο σχεδόν των Ομοσπονδιών, και κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να προτείνουμε στα ΔΣ μας την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ λόγω των επαίσχυντων νέων μέτρων του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας  για τις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΧ

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου - Καταγγελία.docx)Δελτίο Τύπου - Καταγγελία.docx 22 kB