Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και το Εργατικό  Κέντρο Χανίων καλεί τις γυναίκες του Νομού να συμμετάσχουν στην εκστρατεία πρόληψης  της Περιφέρειας Κρήτης  «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ».

Το  Εργατικό  Κέντρο  Χανίων με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών της Κρήτης για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του, καλεί τον γυναικείο πληθυσμό να υποβληθούν σε δωρεάν  προληπτικό έλεγχο, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης από την μονάδα του Κινητού Μαστογράφου της Περιφέρειας, σε γυναίκες της πόλης μας , που είτε δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, είτε αντιμετωπίζουν  δυσκολία  πρόσβασης στον απαιτούμενο έλεγχο  λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Η κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης  θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Χανίων στις 22, 23, και 24 Οκτωβρίου, ώρα 9:15 πμ., και για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας (28210)-97686 & 92429 .

 

Προϋποθέσεις :

·                     Ηλικίας 40-75 ετών

·                     Κατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες

Αποκλείονται οι γυναίκες 

Attachments:
FileΑρχεία File size
Download this file (Δελτίο Τύπου - Μαστογράφος.docx)Δελτίο Τύπου - Μαστογράφος.docx 25 kB